Ми образујемо предузетнике са 🧡

InnoSchool – Едуактивни програм о социјалном предузетништву за средње школе

Бројке

2500+

ученика

100+

професора

100+

школа

9

земаља

0€

Бесплатно

Наша прича

InnoSchool је високоиновативни програм учења (ILS) који је посебно развијен ради подизања свијести о друштвеним потребама и ради унапријеђења способности и предузетничких вјештина ученика старијих разреда средњих школа. InnoSchool комбинује традиционалне наставне методе у учионици с дигиталним елементима и онлајн симулацијом и тако помаже стварању сљедеће генерације социјалних предузетника и иноватора. Креирали смо га да ојачамо социјалне иновације и предузетнички дух међу ученицима средњих школа.

Главне карактеристике

Едукативни програм који се користи
путем интернета

Онлајн и офлајн
активности

6 тематских
модула

Смјернице за професоре

Видео-упутства

Служба подршке

Зашто баш наш производ

Професори су рекли

Ученици су рекли

„ИЛС постиже кључне образовне циљеве јер ученицима нуди важно стручно знање и вјештине за читав живот. Он им помаже да постану активни чланови друштва и окружења у којем раде и живе, или ће радити и живијети. ”

„Innoschool нам је омогућио да откријемо наше снаге, да развијемо нешто ново и научимо иновативне начине рада. Innoschool је лијепа алтернатива за уобичајену наставу.”

„Социјално предузетништво и предузетништво уопште треба да постану саставни дио наставног плана и програма средњих школа јер подстичу развој кључних вјештина и компетенција код ученика а при томе од велике помоћи може бити и ИЛС као едукативни алат”

„У школи обично учимо теорију, а с времена на вријеме радимо на пројектима. Захваљујући едукативном програму могли смо да припремимо свој план или стратегију за оснивање предузећа. Било је то сјајно искуство и дефинитивно бих волио да га поновим једног дана.”

Приче о успијеху

Да ли желите да се придружите нашој заједници?

Друштвене мреже и интернет страница пројекта

Упознајте наше партнере